Hur spelar jag?

Bingo1. Gå till en av våra bingohallar i Karlstad. Tänk på att du måste vara 18 år för att få spela.
Tips: Alla våra hallar serverar billig och god fika!

2. Välj och köp en bricka till det spel du vill spela. Du behöver också en bingopenna. Brickor och pennor köper du av våra bingovärdar i hallen. Brickor kan kosta 5 – 40 kr/st och det finns tre olika typer som varierar beroende på vilken typ av spel det är. Läs mer om våra brickor här.
Tips: Istället för att använda pappersbrickor kan du använda en datorterminal. Den kan även hjälpa dig att kryssa i rutorna om du inte vill göra det själv.

3.
Markera de nummer som ropas upp med ett kryss eller en ring. Alla nummer som ropas ut finns med på brickan (kan variera från olika bricktyper). Bokstäverna hjälper dig hitta rätt rad:

B som i Bertil (nr 1 – 15)
I som i Ivar (nr 16 – 30)
N som i Niklas (nr 31 – 45)
G som i Gustav (nr 46 – 60)
O som i Olov (nr 61 – 75)

Utroparen ropar upp ett namn och ett nummer t.ex. Bertil 3. Titta i den lodräta raden under B och du hittar siffran 3. Ett nytt nummer dras efter ca 5 sekunder och fortsätter tills någon får bingo.

4. Under en spelomgång har du oftast tre till fem vinstchanser. Man spelar rad 1, 2, 3, 4 och full bricka. Under rad 1 kan du vinna på på följande sätt: lodrätt, vågrätt, fyra hörn och diagonalt. Resterande rader är det enbart vågräta rader som gäller.

När du fått bingo ska du trycka på bingoklockan som finns på alla bord. Ropa BINGO högt så att personalen hör där bingoklockor inte finns/är ur funktion!
Du kan få bingo på flera rader, ända upp till full kupong. Alla rader måste finnas på samma delbricka för att bingon ska vara giltig. Det sist utropade numret måste vara med i din vinnande rad för att bingo ska gälla. Ett bingospel tar ca 7 minuter.

5. En kontrollant kommer fram och rättar din kupong och du får din vinst.

6. Gör något roligt med din vinst! 🙂

Välkommen och lycka till!

TIPS! Gå med i vår kundklubb för spännande erbjudanden och förmåner.  

Kommentarer inaktiverade.