Hur spelar jag?

BingoVälkommen till BINGOPALATSET. Tänk på att du måste vara 18 år för att få spela.

1. Hitta ett ledigt bord och slå dig ner.
Bingovärd kommer fram till dig under pågående spel och säljer brickor för nästkommande spel.

2. Välj och köp en bricka. Brickor kostar mellan 5 – 40 kr/st och det finns tre olika typer som varierar beroende på vilken typ av spel det är. Läs mer om våra brickor här.
Tips: Istället för att använda pappersbrickor kan du använda en datorterminal. Den kan även hjälpa dig att kryssa i rutorna om du inte vill göra det själv.

3. Markera de nummer som ropas upp med ett kryss eller en ring. Bingopenna kan köpas på plats. Alla nummer som ropas ut finns med på brickan (kan variera från olika bricktyper).

Bokstäverna hjälper dig hitta rätt rad:
B som i Bertil (nr 1 – 15)
I som i Ivar (nr 16 – 30)
N som i Niklas (nr 31 – 45)
G som i Gustav (nr 46 – 60)
O som i Olov (nr 61 – 75)

4. Utroparen ropar upp ett namn och ett nummer t.ex. Bertil 3. Titta i den lodräta raden under B och du hittar siffran 3. Ett nytt nummer dras efter ca 5 sekunder och fortsätter tills någon får bingo.

5. Under ett bingo spel har du oftast tre till fem vinstchanser. Man spelar rad 1, 2, 3, 4 och full bricka. Under rad 1 kan du vinna på på följande sätt: lodrätt, vågrätt, fyra hörn och diagonalt. Resterande rader är det enbart vågräta rader som gäller.

6.När du fått bingo ska du trycka på bingoklockan som finns placerat på ditt bord. Ropa BINGO högt så att personalen hör dig om bingoklockan inte skulle fungera.

7. Genom att trycka på en bingoklocka, stannas spelet för rättning av vinnande bricka/brickor. Detta görs av en bingovärd. Den rättade brickan kommer vara synlig på tv och din vinst utdelas.

8. För att en bingo ska vara giltig måste det sist utropade numret finnas med på den vinnande bingo raden.

I lokalen finner du mer information om hur du spelar och vad för spelregler som tillämpas.

Välkommen och lycka till!

TIPS! Gå med i vår kundklubb för spännande erbjudanden och förmåner.  

Kommentarer inaktiverade.